Meld je aan voor het gratis webinar: Verover het hart van je ideale klant

Zakelijk partner bijeenkomst

Zakelijk partner bijeenkomst bij Opmax

Een gezellige netwerkdag vol met weetjes over Online Marketing.
Opmax bv had in mei een gezellige en informatieve zakelijke partner bijeenkomst georganiseerd. Dit was op een mooie locatie aan het water, bij Café – Restaurant ’t Veerhuis in Wessem. De nieuwste ontwikkelingen en producten op het gebied van Online Marketing werden op deze dag gepresenteerd. Onder het genot van een hapje en drankje zijn we allemaal een stuk wijzer geworden op het gebied van online vindbaarheid.
Ook werd de nieuwe website gepresenteerd op deze bijeenkomst, welke door ill graff design gemaakt is.
Nieuwe website Opmax - online marketing

Online Marketing kennisquiz

Als afsluiter hebben we het spel “ren je rot” gedaan, bekend bij de garde die een ietwat oudere leeftijd heeft.
De vragen hadden allemaal betrekking op de onderdelen die we die dag hebben besproken. Je zou denken dat alles wel in dat hoofd blijft zitten, maar toch was het best pittig! En zowaar, ik heb de tweede plek behaald met een mooie prijs van dien!
Winnaars v.l.n.r. Muriel Snijders, Erik Daniels en Ruud Snijders.
Winnaars Opmax partnerbijeenkomst

Beter vindbaar worden? Lees deze tips & tricks

Zakelijk partner bijeenkomst bij Opmax bespreekt deze onderwerpen:
Dit artikel is geschreven door:

Muriel Snijders

Hi! Ik heet Muriel Snijders en net als jij ben ik een ondernemer met een plan: zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt. Niet om jezelf op de borst te kloppen, maar om beter te maken wat al goed is én dit durven te benoemen. Want als je jezelf niet uitspreekt, word je ook niet uitgekozen. Door een brand te ontwikkelen dat authentiek en uniek is, waar je trots op kunt zijn en dat perfect bij je past maak ik dit duidelijk. Hiermee wil ik de klanten van mijn klanten bereiken, in hoofd, hart en ziel. Om zo ondernemer voor ondernemer de wereld mooier en gelukkiger te maken. Daar word ik namelijk gelukkig van. En jij natuurlijk ook!
Personal branding geeft jouw authenticiteit weer, wie jij als ondernemer bent

Ken jij de Focus Academie al?

Speciaal voor de DIY ondernemer die zelf aan de slag wil. Door middel van coaching, workshops en slimme tools ontdek je hoe je focus kan aanbrengen in je Merk en Marketing. Waardoor je een solide basis krijgt, zodat je gerichter kan mikken en aantrekkelijk wordt voor de allerbeste klanten.

Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet