ontwerp logo en huisstijl laten maken

Logo en huisstijl laten ontwerpen

Een visuele identiteit met de juiste look & feel voor jouw bedrijf.

Een professionele uitstraling

Het eerste wat mensen van je bedrijf zien zijn je logo en huisstijl. Die eerste indruk start bij een gesprek met een klant aan wie je jouw visitekaartje overhandigt, je website die een potentiele klant bezoekt en de social media kanalen waarmee je communiceert. Een goed professioneel logo en huisstijl ontwerp geeft weer wat jij voor jouw klant kunt betekenen, wat jouw kernwaarden zijn en waarom die voor jou moet kiezen.

Logo en huisstijl ontwerp voor vacaturebank in Limburg

Het belang van een krachtig en herkenbaar huisstijl design

Wil je een logo of huisstijl laten ontwerpen, dan komt daar redelijk wat bij kijken. Ondanks wat veel ondernemers denken, is het meer dan alleen wat elementen bij elkaar zetten met een mooi kleurtje en een tof lettertype. Want dat wat jij mooi vind, hoeft jouw doelgroep niet aan te spreken. 

Een pakkende huisstijl laten ontwerpen dat past bij je bedrijf én tegelijkertijd aantrekkelijk is voor je doelgroep, is daarom van groot belang. 

Hierbij maakt het niet uit of je een groot bedrijf hebt of een ZZP-er bent. Wanneer je met een authentiek kenmerkend profiel (ofwel branding) naar buiten treedt, versterkt de herkenbaarheid ván en het vertrouwen ín jou en je bedrijf. In dat waar jij als merk voor staat en voor anderen kan betekenen.

Wat ik zo waardeer aan Muriel van ill graff design is haar professionele kijk op de kleinste details. Haar persoonlijkheid en het meedenken om iets nog beter tot zijn recht te laten komen. Onze praktijk werkt graag samen met dit bedrijf.
Logo ontwerp en huisstijl voor permanent make-up specialist
Dianne Kremers
PMU Dianne
Samenwerken met Muriel was top! Ik heb haar leren kennen als een zeer inspirerend en creatief persoon. Door haar inlevingsvermogen en haar enthousiasme is het net alsof het niet een opdracht is, maar alsof ze een huisstijl en website maakt voor haarzelf. Verrassende inzichten en ideeën worden uitgewerkt tot in detail. Complimenten Muriel, Je bent een op en top vakvrouw wat heeft gerelateerd in een hele mooie huisstijl en website!
Optimale merkbeleving: Brand design en website ontwikkeling voor afvalcoach
Linda Duineveld
Voedingscoach bij Fiervitaal

Een huisstijl laten ontwerpen dat bij je past

Wanneer je een logo en huisstijl ontwerp laat maken maak je een statement. Je zegt eigenlijk ‘dit ben ik, hier sta ik voor en dit is wat ik voor jou kan betekenen’. Een huisstijl design is dus meer dan “het plakken van je logo ontwerp” op bijvoorbeeld briefpapier, visitekaartjes, social media of als sticker op je bedrijfsauto. Hiervoor is aandacht, tijd en een doordachte strategie vereist.

Maar gelukkig kan ik je als brand coach hierbij helpen. Zodat jij jezelf goed kan onderscheiden van de concurrentie en moeiteloos de klanten aantrekt waar jij zo happy van wordt. Niet alleen geldt dit voor alle communicatiemiddelen die samen een mooie eenheid vormen. Maar ook afzonderlijk staan als een huis.

Een krachtig en herkenbaar brand design voor al je communicatie materiaal

De basis van een huisstijl ontwerp bestaat meestal uit de volgende elementen; een logo, briefpapier, enveloppen en natuurlijk de visitekaartjes. Maar een huisstijl ofwel brand design kan nog veel meer bevatten. Zowel het uitwikkelen van een nieuwe huisstijl, het uitbreiden van je bestaande huisstijl als het bijbehorende drukwerk kan ik voor je verzorgen. Ik vertel je er graag meer over tijdens een vrijblijvend brand consult.

Projecten waar mijn klanten en ik trots op zijn

Als ik zeg dat Muriel een duizendpoot is dan doe ik haar tekort. Een duizendpoot kenmerkt zich namelijk door generalisme en in de breedte overal wel ergens verstand van hebben. Bij Muriel is het een duizendpoot van breedte en diepte. Zelden een technisch onderlegd, creatief, strategisch en operationeel bevangen persoon leren kennen met daarbij een gezonde meedenkende commerciële inslag én realisme en dat in één persoon. Haar expertise is zo breed dat het benoemen teveel ruimte vergt en kan enkel afsluiten dat zij een "schot in de roos" is.
Rebranding website voor SEO specialist
Mark Eurlings
Opmax
We maken al jaren lang gebruik van de diensten van Ill Graff design en dat is niet alleen voor de goede kwaliteit maar ook omdat ze heel persoonlijk en betrokken is bij de projecten en constructief meedenkt waardoor we tot een goed eindproduct komen.
Branding, webshop en marketing voor luchtventilatie bedrijf
Audrey Hoogendam
HTC Air Treatment Systems

Transparante prijzen

Prijzen vormgeving zijn excl. BTW

 • Brand essential package Vanaf € 750

  Korte strategiesessie aan de hand van een werkboek, moodboard, kleuren bepalen, beeldadvies, lettertypes, tone-of-voice, logo ontwerp, visitekaartje en twee aanpassingsrondes. Na afloop ontvang je een A4 branding styleguide met gebruikte lettertypes, kleuren etc. En het overdacht formulier voor de rechten van het logo.

 • Brand design package Vanaf € 1250

  Uitgebreide kennismaking over wie jij bent, waar je voor gaat en waar je voor staat. Moodboard, heldere merkbelofte, kleuren bepalen, beeldadvies, tone-of-voice, lettertypes, logo ontwerp, visitekaartje, social media logo en highlight icons en twee aanpassingsrondes. Incl. 4 uur vormgeving die je zelf mag invullen. Na afloop ontvang je een branding styleguide met gebruikte lettertypes, kleuren etc. En het overdacht formulier voor de rechten van het logo.

 • Communicatiemateriaal Op aanvraag

  Losse producten zoals flyers, advertenties, verpakkingen, banners etc. om op authentieke wijze jouw bedrijf, product of dienst aan de man te brengen.

 • Brochure of productcatalogus Per pagina € 65

  Minimaal 8 pagina's met een veelvoud van 4 pagina's.

 • Sjablonen Op aanvraag

  Slim briefpapier in Word met geautomatiseerde velden, opmaak van menukaart die je zelf steeds opnieuw kan afdrukken, PowerPoint sjabloon of social media templates in jouw eigen huisstijl.

Zeg JA tegen een logo en huisstijl ontwerp dat helemaal jij is!

Waardoor in één blik duidelijk is wat voor soort bedrijf je bent en waar jij voor staat. Zodat je goed herkenbaar en en zichtbaar wordt voor de klanten waar jij zo happy van wordt.

Of het nu alleen het logo betreft, het uitbreiden van een bestaand huisstijl ontwerp of het rebranden van je huidige merk. Ik help je graag op de juiste weg. Plan een vrijblijvend brand consult in mijn online agenda om te kijken of het klikt!

Een logo en huisstijl ontwerp bevat:

Logo en huisstijl laten ontwerpen