brand design voor ondernemers
Vormgeving van drukwerk en promotiemateriaal

Vormgeving van drukwerk en promotiemateriaal

Je hebt een prachtig branding en marketing concept laten maken waar je enorm trots op bent. Nu is het tijd om dit ook te laten zien!

Daarom verzorg ik als brand coach naast creatieve ontwerpen ook het drukwerk in de look & feel passend bij de merkstrategie van jouw bedrijf. Zo heb je alles uit een hand met een vast aanspreekpunt.

Van branding concept naar printmedia

Branding heeft een sterke rol bij het genereren van brand awareness en merkbinding. Het inzetten van printmedia – ookwel drukwerk genoemd – en ander promotiemateriaal speelt hierbij een grote rol. Denk aan het welbekende visitekaartje bij een eerste ontmoeting, de uitstraling van een winkel als je binnenkomt, een promotieflyer tijdens een beurs of die leuke goodiebag na een event. Je wilt jezelf laten zien en gezien worden.

Maar niet iedereen heeft dezelfde behoeftes. Zo wil je als sierradenwinkel je producten mooi verpakken in een giftbox met een prachtig lint, terwijl een ondernemerscoach die in company trainingen geeft juist meer heeft aan een Powerpoint sjabloon en visueel aantrekkelijke werkboeken.

Daarnaast wil je onderscheidend zijn, de aandacht grijpen en vasthouden. Ik denk met je over hoe je jouw bedrijf het beste kunt laten opvallen met het juiste communicatiemateriaal. Zit je bijvoorbeeld in het duurzame segment? Dan kiezen we uiteraard voor gerecycled of ecologisch verantwoord materiaal dat jouw kernwaarden ondersteunt. Is het voor een jubileum van je bedrijf? Dan kijken we naar passende relatiegeschenken waarmee je de klantenbinding kunt versterken.

Voor elk budget maak ik een passende oplossing.

Onderscheidend drukwerk dat klopt van A tot Z

Als je kijkt naar de huidige markt, merk je dat het enorm belangrijk is om je van anderen te kunnen onderscheiden. Want als je niet gezien wordt, hoe weet jouw klant dan dat je er bent? Door uniek drukwerk en promotiemateriaal voor jou te ontwikkelen zorg ik dat jouw merk altijd en overal zichtbaar is op de juiste manier.

Ik zorg dat alles klopt. 

Van de grafische vormgeving die de herkenbaarheid van je merk versterkt. Tot het materiaal, de vorm en de afwerking met een glansje of gouden opdruk voor een optimale merkbeleving. Door jarenlange ervaring met drukwerk heb ik een netwerk van leveranciers opgebouwd en kan ik dit voor je verzorgen. 

Uitbreiden huisstijl ontwerp voor coaching academy

Transparante prijzen

Vanaf excl. BTW
 • Brand essential package Vanaf € 750

  Korte strategiesessie aan de hand van een werkboek, moodboard, kleuren bepalen, beeldadvies, lettertypes, tone-of-voice, logo ontwerp, visitekaartje en twee aanpassingsrondes. Na afloop ontvang je een A4 branding styleguide met gebruikte lettertypes, kleuren etc. En het overdacht formulier voor de rechten van het logo.

 • Brand design package Vanaf € 1250

  Uitgebreide kennismaking over wie jij bent, waar je voor gaat en waar je voor staat. Moodboard, heldere merkbelofte, kleuren bepalen, beeldadvies, tone-of-voice, lettertypes, logo ontwerp, visitekaartje, social media logo en highlight icons en twee aanpassingsrondes. Incl. 4 uur vormgeving die je zelf mag invullen. Na afloop ontvang je een branding styleguide met gebruikte lettertypes, kleuren etc. En het overdacht formulier voor de rechten van het logo.

 • Communicatiemateriaal Op aanvraag

  Losse producten zoals flyers, advertenties, verpakkingen, banners etc. om op authentieke wijze jouw bedrijf, product of dienst aan de man te brengen.

 • Brochure of productcatalogus Per pagina € 65

  Minimaal 8 pagina's met een veelvoud van 4 pagina's.

 • Sjablonen Op aanvraag

  Slim briefpapier in Word met geautomatiseerde velden, opmaak van menukaart, PowerPoint sjabloon of social media templates in Canva e.d. die je steeds opnieuw kunt gebruiken in jouw eigen huisstijl.

Don't just take my word for it...

Van standaard tot bijzonder drukwerk

Ben je op zoek naar drukwerk of promotiemateriaal dat perfect bij jou en je bedrijf past, je merkverhaal vertelt en doelgroep laat zien wat er mogelijk is wanneer ze voor jou kiezen? 

Vraag direct een vrijblijvend brand consult aan op een moment dat dit jou het beste uitkomt.

Tijdens deze telefonische sessie van 30 minuten bespreken we wat je nodig hebt en welke mogelijkheden hierop aansluiten.

Zelfs wanneer je slechts standaard drukwerk nodig hebt zoals een flyer, productcatalogus of een vlag in jouw eigen (al bestaande) huisstijl, kun je bij mij terecht.

Merkbeleving de Thuiskweker Heerlen

Drukwerk voorbeelden

Hieronder heb ik enkele voorbeelden van printmedia voor je op een rijtje gezet, zodat je ietwat meer inzicht krijgt in wat er allemaal mogelijk is. Uiteraard kunnen we alle mogelijkheden voor jouw bedrijf tijdens een persoonlijk gesprek doornemen.

Basis drukwerk om mee te starten

Het basispakket waarmee de meeste ondernemers starten die hun merk willen laten zien. Je hebt all the basics om direct aan de slag te gaan met een geweldig nieuw merk.

Merkbeleving vergroten voor webshops en winkels

Maak elke bestelling een feestje voor jouw klant. Gebruik de kracht van branding om de merkbeleving van je webshop te verhogen, voor meer herhaalaankopen, naamsbekendheid en klantentrouw.

De aankleding van je bedrijf

Als een klant jouw zaak binnenloopt, is het belangrijk dat het complete gevoel van branding is doorgevoerd. Zowel als de buitenkant van je bedrijfspand als in het interieur. Het is een driedimensionale merkbeleving van je bedrijf. Hier voel jij je thuis en ben jij jezelf: dat mag je laten zien.

Marketing campagne vormgeven

Je wilt graag jouw bedrijf, een product of je diensten in de markt zetten. Via reclame per post, adverteren in kranten, weekbladen of op billboards. Maar ook online via webbanners, Social Media en Google Ads. Dan is het belangrijk dat de vormgeving van al je communicatiemateriaal dezelfde herkenning oproept.

Promotiemateriaal voor events

Of je nu net gestart bent of al jaren aan de weg timmert; promotie is en blijft belangrijk. Vooral tijdens een event, beurs of een andere speciale gelegenheid. Van Flyers tot goodiebags, helemaal in jouw unieke vormgeving.

Branding voor horeca

Een succesvolle horecaonderneming bestaat vandaag de dag uit meer dan gastvrijheid en goed eten op het bord. Een goede consistente branding zorgt ervoor dat het hele plaatje klopt. Gasten zijn als snel bereid meer te betalen en keren maar wat graag nog een keertje terug.

Drukwerk voor trainers en coaches

Als trainer of coach ben je voortdurend onderweg en neem je als het ware je zaak met je mee. Dan wil je dat jouw trainingsmateriaal makkelijk mee te nemen is en tegelijkertijd jouw visuele identiteit benadrukt, zonder de essentie van je onderwerp te overheersen.
Grafische vormgeving van drukwerk en promotiemateriaal
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet