brand design voor ondernemers
Vormgeving van drukwerk en promotiemateriaal

Vormgeving van drukwerk en promotiemateriaal

Je hebt een prachtige merkidentiteit waar je trots op bent. Nu is het tijd om dit ook visueel te laten zien! Als brand coach zorg ik voor creatieve ontwerpen die perfect passen bij jouw merkstrategie.

Of je nu je merkidentiteit wilt vertalen naar professioneel drukwerk en promotiemateriaal, of je bestaande huisstijl wilt uitbreiden met een herkenbare touch, ik sta voor je klaar. Met één vast aanspreekpunt heb je alles in handen om jouw branding consistent en herkenbaar te presenteren.

Van branding concept naar drukwerk laten ontwerpen

Branding heeft een sterke rol bij het genereren van brand awareness en merkbinding. Het inzetten van marketing drukwerk en ander promotiemateriaal speelt hierbij een grote rol. Denk aan het welbekende visitekaartje bij een eerste ontmoeting, de uitstraling van een winkel als je binnenkomt, een promotieflyer tijdens een beurs of die leuke goodiebag na een event. Je wilt jezelf laten zien en gezien worden.

Maar niet iedereen heeft dezelfde behoeftes. Zo wil je als sierradenwinkel je producten mooi verpakken in een gift box met een prachtig lint. Terwijl een ondernemerscoach die in company trainingen geeft, juist meer heeft aan een PowerPoint sjabloon met goede vormgeving en visueel aantrekkelijke werkboeken.

Daarnaast wil je onderscheidend zijn, de aandacht grijpen en vasthouden. Ik denk met je over hoe je jouw bedrijf het beste kunt laten opvallen met het juiste communicatiemateriaal. Zit je bijvoorbeeld in het duurzame segment? Dan kiezen we uiteraard voor digitaal, gerecycled of ecologisch verantwoord materiaal dat jouw kernwaarden ondersteunt. Is het voor een jubileum van je bedrijf? Dan kijken we naar passende relatiegeschenken waarmee je de klantenbinding kunt versterken.

Voor elk budget maak ik een passende oplossing. Zowel voor de vormgeving als het drukwerk.

Onderscheidend drukwerk dat klopt van A tot Z

Als je kijkt naar de huidige markt, merk je dat het enorm belangrijk is om je van anderen te kunnen onderscheiden. Want als je niet gezien wordt, hoe weet jouw klant dan dat je er bent? Door uniek drukwerk en promotiemateriaal voor jou te ontwikkelen zorg ik dat jouw merk altijd en overal zichtbaar is op de juiste manier.

Ik zorg dat alles klopt. 

Van de grafische vormgeving die de herkenbaarheid van je merk versterkt. Tot het materiaal, de vorm en de afwerking met een glansje of gouden opdruk voor een optimale merkbeleving. Door jarenlange ervaring met drukwerk heb ik een netwerk van leveranciers opgebouwd en kan ik dit voor je verzorgen. 

We hebben de samenwerking met Muriel als zeer prettig ervaren. Ze zorgt voor mooie en moderne vormgeving. Bovendien goede onderlinge afstemming en afspraken worden nagekomen.
Rebranden merk: Vormgeving flyer, brochure en ander drukwerk in huisstijl
Tom Vossen
Marketing & Communicatie bij AgriDirect
Uitstekende service. Vlotte en persoonlijke aanpak. Zeer creatief. Er wordt rekening gehouden met het vooraf gesteld budget. Zeer open en duidelijke communicatie. We kijken uit naar volgende samenwerking.
Vormgeving van drukwerk en promotiemateriaal in huisstijl voor events
Mara Graux
Communicatie bij Huis van de Mens
Muriel is een top ontwerper die zonder veel woorden precies aanvoelt wat de klant graag wil. In de samenwerking zijn enthousiasme, professionaliteit, flexibiliteit, punctualiteit en no-nonsense sleutelbegrippen!! Ik ben zeer tevreden over zowel het proces als ook het eindresultaat, absolute aanrader om met deze fantastische dame in zee te gaan!!
Ontwerp logo en vormgeving van drukwerk in eigen huisstijl
Ellen Evertz
JoyFull Care
Werk dat Muriel aflevert voldoet altijd aan mijn verwachting en daarbij is niets te veel gevraagd. Dit ervaar ik als zeer prettig !
Vormgeving van drukwerk en promotiemateriaal voor interieurbouwer
Marzena Rusyn
BINDD

Van digitaal promotiemateriaal tot uniek drukwerk

Ben je op zoek naar uniek drukwerk of promotiemateriaal dat perfect bij jou en je bedrijf past, je merkverhaal vertelt en doelgroep laat zien wat er mogelijk is wanneer ze voor jou kiezen?  

Vraag dan een vrijblijvende kennismaking aan op een moment dat dit jou het beste past. Tijdens deze afspraak bespreken we wat je nodig hebt en welke mogelijkheden hierop aansluiten.

Prijzen vormgeving zijn excl. BTW en drukwerk.

  • Gedrukt communicatiemateriaal Vanaf € 150

    Denk hierbij aan standaard drukwerk zoals een flyer, product catalogus, brochures, poster, sluitstickers, vlag of verpakkingsmateriaal en ander promotiemateriaal in jouw eigen (al bestaande) huisstijl, kun je bij mij terecht. Bekijk de drukwerk voorbeelden waarvoor je bij ill graff design terecht kan.

  • Slimme sjablonen Vanaf € 150

    Slim factuurpapier in Word met geautomatiseerde velden, de opmaak van je rapportages, contentkalender in Excel of een PowerPoint sjabloon dat je veel werk uit handen kan nemen en zorgt voor een consistente look in jouw eigen huisstijl.

  • Vormgeving van digitale producten Vanaf € 200

    Ook voor je digitale weggevers zoals een infographic, ebook of template en social media templates voor Instagram, Facebook of je blog. En zelfs je menukaart kan ik voor je opzetten in Canva. Op die manier kan je het steeds opnieuw zelf aanpassen en gebruiken.

Muriel heeft met ons bestaande materiaal een leuk en opvallend ontwerp gemaakt voor een ansichtkaart die we hebben gestuurd aan alle basisscholen in ‘t Gooi en Apeldoorn! Prima ontwerp, wijzigingen en aanvullingen werden snel doorgevoerd. Dank voor goede service, de kaarten zijn een succes! De samenwerking was zeer prettig!
Janneke Siezen
HollandseKids VOF
De opdracht voor het ontwerpen van een huisstijl voor de campagne “eerste optie adoptie” is zeer goed uitgevoerd. De look & feel van de website, flyers en de andere kanalen is fris, dynamisch en helpt de asieldieren op een aantrekkelijke manier promoten. En dat was de opzet van de campagne, dus zeker heel geslaagd!
Ontwerp en vormgeving drukwerk voor promotiecampagne
Els de Vriese
Provincie Limburg, Limburg (BE)
Mijn ervaring met Ill Graff Design: heldere communicatie en goede aanpak, origineel en persoonlijk ontwerp !
logo spherist filocus nathalie jager - Meer focus voor je merk en marketing
Nathalie Jager
The Spherist & Filocus
Merkbeleving de Thuiskweker Heerlen

Vormgeving en drukwerk voorbeelden

Hieronder heb ik enkele voorbeelden van printmedia en promotiemateriaal voor je op een rijtje gezet, zodat je ietwat meer inzicht krijgt in wat er allemaal mogelijk is. Uiteraard kunnen we alle mogelijkheden voor jouw bedrijf tijdens een persoonlijk gesprek doornemen.

Basis drukwerk om mee te starten

Het basispakket waarmee de meeste ondernemers starten die hun merk willen laten zien. Je hebt all the basics om direct aan de slag te gaan met een geweldig nieuw merk.

Merkbeleving vergroten voor webshops en winkels

Maak elke bestelling een feestje voor jouw klant. Gebruik de kracht van branding om de merkbeleving van je webshop te verhogen, voor meer herhaalaankopen, naamsbekendheid en klantentrouw.

De aankleding van je bedrijf

Als een klant jouw zaak binnenloopt, is het belangrijk dat het complete gevoel van branding is doorgevoerd. Zowel als de buitenkant van je bedrijfspand als in het interieur. Het is een driedimensionale merkbeleving van je bedrijf. Hier voel jij je thuis en ben jij jezelf: dat mag je laten zien.

Marketing campagne promotie

Je wilt graag jouw bedrijf, een product of je diensten in de markt zetten. Via marketing drukwerk zoals reclame per post, adverteren in kranten, weekbladen of op billboards. Maar ook online via webbanners, Social Media en Google Ads. Dan is het belangrijk dat de vormgeving van al je promotiemateriaal dezelfde herkenning oproept.

Promotiemateriaal voor events

Of je nu net gestart bent of al jaren aan de weg timmert; promotie is en blijft belangrijk. Vooral tijdens een event, beurs of een andere speciale gelegenheid. Van flyers tot goodiebags, helemaal in jouw unieke vormgeving.

Branding voor horeca

Een succesvolle horecaonderneming bestaat vandaag de dag uit meer dan gastvrijheid en goed eten op het bord. Een goede consistente branding zorgt ervoor dat het hele plaatje klopt. Gasten zijn als snel bereid meer te betalen en keren maar wat graag nog een keertje terug.

Drukwerk voor trainers en coaches

Als trainer of coach ben je voortdurend onderweg en neem je als het ware je zaak met je mee. Dan wil je dat jouw trainingsmateriaal makkelijk mee te nemen is. En tegelijkertijd jouw visuele identiteit benadrukt, zonder de essentie van je onderwerp te overheersen.

Grafische vormgeving van drukwerk en promotiemateriaal
Social media contentkalender 2023-2024

Steek je veel tijd en energie in je social media, maar merk je dat het niets oplevert?

Elke keer is het weer een uitdaging om content te verzinnen voor je social media posts. Maar onder de streep krijg je hoogstens een paar likes. En dat kan best frustrerend zijn.

Stel je eens voor dat je nooit meer zonder inspiratie zit voor je posts. Omdat je een kant-en-klaar contentplan hebt, gebaseerd op een bewezen marketingstrategie. Waarmee je waardevolle content kan bedenken in een handomdraai. Zou dat niet heerlijk zijn?
8 Shares
Pin8
Share
Share
WhatsApp
Tweet