Meld je aan voor het gratis webinar: Verover het hart van je ideale klant

Ripozo

Website voor professional organizer in huisstijl

Cliënt :

Ripozo

Jaar :

2016

Over het bedrijf

Ripozo begeleidt en adviseert bij het creëren van tijd, structuur en overzicht. Professional organizing is hierbij het middel om structuur en overzicht aan te brengen in tijd, werkzaamheden en ruimte, met als doel een betere kwaliteit van werken en leven.

De uitdaging van deze professional organizer

Als professional organizer helpt Miranda ondernemers naar rust en ruimte om stressvrij door het leven te gaan en tijdwinst te behalen. Onder persoonlijke begeleiding helpt zij jou naar meer balans tussen werk en privé. De enige balans die er nog niet was, zat in de website die ze op dat moment had.

Er was geen balans in tekst en afbeeldingen, maar ook kwam haar unieke persoonlijkheid en wat zij voor haar klanten kon betekenen niet naar voren. Ook was het belangrijk dat er een vaste uitstraling van de merkidentiteit naar buiten toe werd gecommuniceerd. Zij had haar logo laten redesignen en op basis daarvan moest de website aangepast worden.

Facebook omslag ontwerp

Website voor professional organizer opzetten in de eigen huisstijl

De bestaande site was nodig toe aan een redesign. Niet alleen omdat de huisstijl niet meer overeenkwam met het nieuwe logo. Maar ook doordat de website voor de professional organizer een beetje rommelig overkwam.

Naast dat er geen goede balans was tussen tekst en beeld. Kwam haar warme persoonlijkheid niet naar voren, maar ook voelden website bezoekers zich niet aangesproken en bleven aanvragen uit.

Samen hebben we vooraf alles goed doorgesproken voor het redesign van de site. Wat de verwachtingen zijn van haar nieuwe website en welke extra toevoegingen er eventueel nodig waren. Zo wilde zij zelf haar website kunnen onderhouden, workshops erop kunnen plaatsen zonder al te veel gedoe. 

Uiteraard moest er ook de look en feel van het nieuwe logo worden doorgevoerd op de website voor deze professional organizer. De teksten werden hier en daar aangescherpt en er is gekozen om meer foto’s van haarzelf te laten zien, om de persoonlijke band die zij met haar klanten heeft te benadrukken.

De website is nu overzichtelijk, makkelijk in gebruik, zonder alle overdreven poespas. Door het CMS kan ze eenvoudig zelf alles aanpassen wanneer zij dat wilt, zonder de bijkomende kosten. Volgens eigen zeggen is ze nu zelfs een fervent WordPress fan aan het worden en dat hoor ik graag!

Typografie en kleurenpallet voor website op basis van logo
Ik zat dringend verlegen om een nieuwe website en was een leek op het gebied van alles wat met websites te maken had. Ik heb navraag gedaan binnen mijn netwerk en snel werd duidelijk dat ik diende aan te kloppen bij ill graff design. Eind januari 2016 zaten we voor het eerst aan tafel en meteen was duidelijk dat Muriël mij ging helpen. Met als resultaat een heldere en overzichtelijke website die begin deze maand live ging. Als ik Muriël zeg, zeg ik oprechte aandacht, vakkennis, groot inlevingsvermogen, no nonsense, proactief en geduldig. Ik beveel haar dan ook van harte aan.
logo-professional-organizer-limburg-min
Miranda Vossen
Professional organizer bij Ripozo
Cadeaubon ontwerp voor professional organizer
Responsive website voor professional organizer
Responsive website voor professional organizer
Responsive website voor professional organizer
Ripozo - website voor professional organizer in huisstijl Ripozo - website voor professional organizer in huisstijl
Personal branding geeft jouw authenticiteit weer, wie jij als ondernemer bent

Ken jij de Focus Academie al?

Speciaal voor de DIY ondernemer die zelf aan de slag wil. Door middel van coaching, workshops en slimme tools ontdek je hoe je focus kan aanbrengen in je Merk en Marketing. Waardoor je een solide basis krijgt, zodat je gerichter kan mikken en aantrekkelijk wordt voor de allerbeste klanten.

Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet