Meld je aan voor het gratis webinar: Van Moeilijke naar Droomklanten aantrekken met de blije klanten methode

Plannen voor 2023: meer verbinding en focus

Plannen voor 2023: meer verbinding en focus in je Merk & Marketing

Vandaag is het zover!⁠ ⁠ De aller aller aller laatste dag van 2022. Een bewogen jaar dat startte met veel onzekerheid naast de lockdown. Waarin grote successen en diepe dalen elkaar moeiteloos afwisselden. Maar ook een jaar van schaterlachen, inspirerende gesprekken, supertoffe samenwerkingen en veel mooie succesmomenten voor mijn klanten.⁠
Toch kijk ik al reikhalzend uit naar 2023. Een jaar waarin ik hoop dat de mens iets meer verdraagzaam wordt. Elkaars mening respecteert. Wat meer water bij de wijn doet en minder lange tenen heeft. Waarin niet degenen die het hardste schreeuwen alle aandacht opeisen. Maar de oorverdovende stilte van de personen die het het meest nodig hebben. Die niet gezien of gehoord worden.⁠
Daarom ga ik ook het aankomende jaar mijn kennis en kunde inzetten om ondernemers met hun purpose te verbinden. Zodat ze hun rechtmatige plek in de markt kunnen veroveren en meer kunnen doen waarvoor ze gemaakt zijn. 🥰⁠
Plannen voor 2023 voor merk en marketing

Wat zijn mijn plannen voor het aankomende jaar?

Zoals je al in de titel kon lezen wil ik de nadruk voornamelijk leggen op meer verbinding en focus. Ten eerste wil ik de banden met mijn bestaande klanten en samenwerkingspartners verder versterken. En er alles uit halen wat erin zit. Waardoor we het afgelopen jaar laten verbleken bij wat we samen kunnen bereiken in 2023. ⁠

Maar ook door de verbinding onderling van de mensen die ik ken en waardeer. Enerzijds door de Mastermind Flourish & Bloom verder handen en voeten te geven in Limburg. Waardoor Limburgse ondernemers een fijne plek krijgen waar ze samen kunnen leren, delen en groeien.

Anderzijds door ondernemers met hun uiteindelijke doel te verbinden. Dat ze die heerlijke ondernemersdromen eindelijk gaan omzetten naar DOEN. Want als ondernemer verdien je het om opgemerkt te worden. Het beste in jezelf naar boven te halen en dit te laten zien aan de wereld.

En daar ga ik jou –  en alle andere ambitieuze ondernemers net als jij – mee helpen in het aankomende jaar. Mijn Woord van het jaar is dan ook niet voor niets: “Focus”.

Hoe ga ik die plannen uitvoeren?

Coaching en workshops voor ondernemers

Met behulp van coaching leer je hoe je sterke fundering kan leggen voor je Merk & Marketing. Op die manier zet je de juiste stappen vooruit met een laser focus op zaken die er écht toe doen. Waardoor je voorkomt dat je geld, tijd en energie verspilt aan dingen die je niets opleveren. En gerichter bezig bent om die leuke klanten aan te trekken en ze blijvend aan je bindt met een boodschap die raakt.
Zo komt naast het gratis webinar om het “klantprofiel van je ideale klant te bepalen” een tweede deel erbij. Waarin je leert om de klantreis op te zetten. Alsook dat ik al een start maak om een online leeromgeving op te zetten waarin ik diverse trainingen ga aanbieden die je helpen je zichtbaarheid, vindbaarheid en boodschap te verbeteren.

Meer focus in je Merk & Marketing

In het kort betekent dit dat ik niet alleen zorg dat je een ijzersterke marketing strategie krijgt waarmee je klanten aantrekt. Maar dat ik ook help om klanten blijvend aan je te binden met een authentiek merk dat mensen raakt in hoofd hart en ziel.

Door een goede basis voor je merk op te zetten met een duidelijke focus, kan je namelijk gerichter mikken en schiet je sneller raak. Waardoor je marketing minder hard hoeft aan te duwen wat al klopt. En een klant aan alles voelt dat deze bij jou op de juiste plek is.

Contentbank voor al je marketing ideeën

Want een geslaagde inhaker, toffe post maken of een effectieve mailing is gemakkelijker gezegd dan gedaan. En natuurlijk kan een inhaakkalender je communicatie een stuk gemakkelijker maken. Maar niet iedereen weet hoe je die speciale dagen in het leven van je klanten, kan omzetten naar een origineel bericht dat past bij jouw unieke bedrijf.

Daarom ben ik momenteel bezig om een online contentbank op te zetten. Waarin diverse content ideeën voor je marketing zijn samengevat. Met zowel voorbeelden van producten als diensten. 

Waardoor je straks nooit meer zonder inspiratie zit voor je marketing campagnes. Of dat nu is om je naamsbekendheid te vergroten is, het aantrekken van volgers op social media, verkoop stimuleren of het opzetten van een winactie.

Deze plannen hoop ik eind januari al live te kunnen zetten. 

contentbank marketing ideeen socialmedia blog mailings merkcommunicatie promotie 2 min - Meer focus voor je merk en marketing

En als laatste nog even dit...

Maar ook wil ik dit moment even nemen voor volgers en lezers zoals jij. Want mede door jouw steun, de tijd die je steekt in jouw reacties, tips en mails, en het vertrouwen, sta ik waar ik nu sta. Ik waardeer het enorm! 🙏⁠ ⁠
En wat jouw plannen voor 2023 ook zijn…⁠ Privé of zakelijk, dat maakt niet uit. ⁠ ⁠

Mijn boodschap aan jou is het volgende: denk groot en start klein. Ondernemen is geen sprint, het is marathon. Elke dag kun je een stap zetten naar jouw uiteindelijke droomdoel, de reden waarom je jouw bedrijf bent gestart.⁠ Dus geef niet op wanneer het even tegenzit, maar wees juist dankbaar dat je weer hebt mogen leren hoe je iets kunt verbeteren. Zo kun je groeien, als ondernemer en als mens.⁠

⁠⁠Maak er een geweldige avond van en geniet! 🥂⁠
Want morgen is de start van JOUW jaar.⁠
✨ Let’s make it sparkle ✨⁠ ⁠

Lieve groetjes,

Muriel Snijders
Plannen voor 2023: meer verbinding en focus in je Merk & Marketing
Plannen voor 2023: meer verbinding en focus in je Merk & Marketing bespreekt deze onderwerpen:
Dit artikel is geschreven door:

Muriel Snijders

Hi! Ik heet Muriel Snijders en net als jij ben ik een ondernemer met een plan: zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt. Niet om jezelf op de borst te kloppen, maar om beter te maken wat al goed is én dit durven te benoemen. Want als je jezelf niet uitspreekt, word je ook niet uitgekozen. Door een brand te ontwikkelen dat authentiek en uniek is, waar je trots op kunt zijn en dat perfect bij je past maak ik dit duidelijk. Hiermee wil ik de klanten van mijn klanten bereiken, in hoofd, hart en ziel. Om zo ondernemer voor ondernemer de wereld mooier en gelukkiger te maken. Daar word ik namelijk gelukkig van. En jij natuurlijk ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Social media contentkalender 2023-2024

Steek je veel tijd en energie in je social media, maar merk je dat het niets oplevert?

Elke keer is het weer een uitdaging om content te verzinnen voor je social media posts. Maar onder de streep krijg je hoogstens een paar likes. En dat kan best frustrerend zijn.

Stel je eens voor dat je nooit meer zonder inspiratie zit voor je posts. Omdat je een kant-en-klaar contentplan hebt, gebaseerd op een bewezen marketingstrategie. Waarmee je waardevolle content kan bedenken in een handomdraai. Zou dat niet heerlijk zijn?
5 Shares
Pin2
Share3
Share
WhatsApp
Tweet