Image
Top
Navigatie
Blog update op 15-04-2016 Leestijd: 1 minuten

Genomineerd als Powervrouw #045

Een Powervrouw moet andere vrouwen inspireren en motiveren.

045shoppen onder leiding van Leandra Mackintosh heeft dit jaar een verkiezing voor de Powervrouw van #045 gestart.

Ook ik was genomineerd hiervoor, een hele eer.
Een PowerVrouw is iemand die positief in het leven staat. Een bijdrage aan haar omgeving weet te leveren. Voortdurend zichzelf aan het ontwikkelen zowel werk als prive. Een mooie balans tussen werken, wonen en leven!

De finale was op 9 december en Karin Jurgen was de terechte Powervrouw van 2011. Nogmaals gefeliciteerd!

Mijn idee van een Powervrouw;

Een Powervrouw is een voorbeeld voor andere vrouwen, inspirerend en motiverend. Ze is iemand die zichzelf bepaalde doelen stelt, vervolgens behaald en dan nog net dat ene extra stapje zet. Iemand die met beide benen op de grond staat, maar niet bang is om haar dromen te verwezenlijken. Zij laat zichzelf niet uit het veld slaan door tegenslag, maar ziet het als een uitdaging om het beter te doen. Zonder over haar eigen grenzen heen te gaan.
Ze staat haar mannetje en laat zich leiden door haar vrouwelijke intuïtie gebundeld met een goede dosis gezond verstand.
Sterk, zelfzeker, maar vooral op en top vrouw!

Delen is lief

Geschreven door

Muriel Snijders - Brand coach

Hi! Ik ben Muriel en heb inmiddels al honderden ondernemers geholpen met hun online én offline zichtbaarheid op het gebied van branding, design en social media. Met mijn jarenlange ervaring kan ik ondernemers en bedrijven net als jij helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Want geen enkel bedrijf is hetzelfde. Ik zorg dat je een sterk merk krijgt dat je doelgroep aanspreekt en je bedrijf laat groeien. Spreek ik je snel?

Categorieën

in de media

Volg illgraffdesign op Instagram

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account