Genomineerd als powervrouw

Muriel genomineerd als Powervrouw #045

045shoppen onder leiding van Leandra Mackintosh heeft dit jaar een verkiezing voor de Powervrouw van #045 gestart. Ook ik was genomineerd hiervoor, een hele eer.

Een PowerVrouw is iemand die positief in het leven staat. Een bijdrage aan haar omgeving weet te leveren. Voortdurend zichzelf aan het ontwikkelen zowel werk als privé. Een mooie balans tussen werken, wonen en leven! De finale was op 9 december en Karin Jurgen was de terechte Powervrouw van 2011. Nogmaals gefeliciteerd!

Mijn definitie van een Powervrouw

Een Powervrouw is een voorbeeld voor andere vrouwen, inspirerend en motiverend. Ze is iemand die zichzelf bepaalde doelen stelt, vervolgens behaald en dan nog net dat ene extra stapje zet. Iemand die met beide benen op de grond staat, maar niet bang is om haar dromen te verwezenlijken. Zij laat zichzelf niet uit het veld slaan door tegenslag, maar ziet het als een uitdaging om het beter te doen. Zonder over haar eigen grenzen heen te gaan.
Ze staat haar mannetje en laat zich leiden door haar vrouwelijke intuïtie gebundeld met een goede dosis gezond verstand. Sterk, zelfzeker, maar vooral op en top vrouw!
Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Doe mee met het gesprek, deel jouw mening. Ik hoor graag van je wat je van dit artikel vond.

Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet