Meld je aan voor het gratis webinar: Verover het hart van je ideale klant

Genomineerd als powervrouw

Muriel genomineerd als Powervrouw #045

045shoppen onder leiding van Leandra Mackintosh heeft dit jaar een verkiezing voor de Powervrouw van #045 gestart. Ook ik was genomineerd hiervoor, een hele eer.

Een PowerVrouw is iemand die positief in het leven staat. Een bijdrage aan haar omgeving weet te leveren. Voortdurend zichzelf aan het ontwikkelen zowel werk als privé. Een mooie balans tussen werken, wonen en leven! De finale was op 9 december en Karin Jurgen was de terechte Powervrouw van 2011. Nogmaals gefeliciteerd!

Mijn definitie van een Powervrouw

Een Powervrouw is een voorbeeld voor andere vrouwen, inspirerend en motiverend. Ze is iemand die zichzelf bepaalde doelen stelt, vervolgens behaald en dan nog net dat ene extra stapje zet. Iemand die met beide benen op de grond staat, maar niet bang is om haar dromen te verwezenlijken. Zij laat zichzelf niet uit het veld slaan door tegenslag, maar ziet het als een uitdaging om het beter te doen. Zonder over haar eigen grenzen heen te gaan.
Ze staat haar mannetje en laat zich leiden door haar vrouwelijke intuïtie gebundeld met een goede dosis gezond verstand. Sterk, zelfzeker, maar vooral op en top vrouw!
Muriel genomineerd als Powervrouw #045 bespreekt deze onderwerpen:
Dit artikel is geschreven door:

Muriel Snijders

Hi! Ik heet Muriel Snijders en net als jij ben ik een ondernemer met een plan: zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt. Niet om jezelf op de borst te kloppen, maar om beter te maken wat al goed is én dit durven te benoemen. Want als je jezelf niet uitspreekt, word je ook niet uitgekozen. Door een brand te ontwikkelen dat authentiek en uniek is, waar je trots op kunt zijn en dat perfect bij je past maak ik dit duidelijk. Hiermee wil ik de klanten van mijn klanten bereiken, in hoofd, hart en ziel. Om zo ondernemer voor ondernemer de wereld mooier en gelukkiger te maken. Daar word ik namelijk gelukkig van. En jij natuurlijk ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Personal branding geeft jouw authenticiteit weer, wie jij als ondernemer bent

Ken jij de Focus Academie al?

Speciaal voor de DIY ondernemer die zelf aan de slag wil. Door middel van coaching, workshops en slimme tools ontdek je hoe je focus kan aanbrengen in je Merk en Marketing. Waardoor je een solide basis krijgt, zodat je gerichter kan mikken en aantrekkelijk wordt voor de allerbeste klanten.

Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet