Image
Top
Navigatie
Blog update op 15-04-2016 Leestijd: 2 minuten

Post-it War Glaspaleis SCHUNCK*

In 4 dagen zijn meer dan 30 vrijwilligers actief geweest!

Er zijn al veel goede doelen waar je mee om de oren wordt geslagen met de kerst; serious request van 3FM, Music for life van Studio Brussel, Heerlen draait door van RTV Parkstad en nog vele anderen. Toch wil ik jullie vragen om even stil te staan bij de armoede van gezinnen in je eigen buurt en hier iets aan te doen.

Initiatiefnemer Limburg Media en ill graff design hebben de handen ineen geslagen samen met SCHUNCK* en Studio BePe om de Voedselbank Limburg Zuid te ondersteunen met het project Glaspaleis Post-it war.

Help mee met de post-it war!

Help ons mee door te twitteren (@glaspaleisPiW #glaspaleis), het te delen op Facebook of door €1,00 te doneren voor een post-it (te verkrijgen bij Schunck*) zodat ook deze gezinnen iets hebben om naar uit te kijken. Denk even niet aan je eigen 6-gangen diner, maar wat jij kunt doen voor mensen in jouw buurt die dit niet hebben.

De opbrengst van deze Post-it war zal na de kerst door het projectteam worden overgedragen aan de Voedselbank Limburg Zuid.

Een impressie van de opbouw

Het initiatief is genomen door Limburg Media, maar het ontwerp is volledig van ill graff design. Mede door mijn AutoCAD ervaring in de bouw was het eenvoudig om de tekeningen van de glasgevel om te zetten en hierop het ontwerp uit illustrator te importeren. Hierna was het alleen nog een kwestie van een schema opstellen, post-its bestellen en opplakken. Een geweldige ervaring die ik niet snel zal vergeten!

Wij hebben met Muriel Snijders van ill graff design gewerkt rondom een project met een gigantisch grote illustratie op een glasgevel van ons gebouw. Dit is uitgegroeid tot een project met grote impact op het publiek. Chapeau!
Tom Goossen
ILLUSTRATIE / SCHUNK*
Edit: 4 januari 2012

In 4 dagen zijn meer dan 30 vrijwilligers actief geweest om de meer dan 28.000 Post-Its aan te brengen. Bij deze willen we ze graag een warm hart toedragen, deze toewijding was fantastisch om mee te maken!

Timelapse Post-it War Glaspaleis

Studio BePe heeft een mooie timelapse video gemaakt van de opbouw van begin tot eind. Shot voor shot heeft hij in de kou gestaan om tot dit prachtige resultaat te komen:

 

Delen is lief
  • 1
    Delen

Geschreven door

Muriel Snijders - Brand coach

Hi! Ik ben Muriel en heb inmiddels al honderden ondernemers geholpen met hun online én offline zichtbaarheid op het gebied van branding, design en social media. Met mijn jarenlange ervaring kan ik ondernemers en bedrijven net als jij helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Want geen enkel bedrijf is hetzelfde. Ik zorg dat je een sterk merk krijgt dat je doelgroep aanspreekt en je bedrijf laat groeien. Spreek ik je snel?

Volg illgraffdesign op Instagram

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account