Post-it war Schunck

Post-it War Glaspaleis SCHUNCK*

Er zijn al veel goede doelen waar je mee om de oren wordt geslagen met de kerst; serious request van 3FM, Music for life van Studio Brussel, Heerlen draait door van RTV Parkstad en nog vele anderen. Toch wil ik jullie vragen om even stil te staan bij de armoede van gezinnen in je eigen buurt en hier iets aan te doen.

Ill Graff Design en Limburg Media hebben de handen ineen geslagen samen met SCHUNCK* en Studio BePe om de Voedselbank te ondersteunen met het project Glaspaleis Post-it War. Help ons mee door te twittteren (@glaspaleisPiW #glaspaleis), het te delen op Facebook, mee te plakken of door €1,00 te doneren zodat ook deze gezinnen een fijne kerst hebben. Denk even niet aan je eigen 6-gangen diner, maar wat jij kunt doen voor mensen in jouw buurt die dit niet hebben.
De opbrengst van deze Post-it war zal na de kerst door het projectteam worden overgedragen aan de Voedselbank Limburg Zuid.

Guerillamarketing campagne om aandacht te vragen

Omdat dit een onderwerp betreft dat ons enorm na aan het hart staat, hebben we gekozen om een specifieke marketing tactiek in te zetten om aandacht te vragen voor de armoede in onze eigen regio. Guerillamarketing is een marketingtechniek waarbij bedrijven met beperkte middelen zoveel mogelijk publiciteit proberen te bereiken.

Met deze vorm van marketing probeerden we in korte tijd zoveel mogelijk (media)aandacht te genereren. En dat is gelukt!

Post-it War Glaspaleis haalt de krant!

In 4 dagen zijn meer dan 30 vrijwilligers actief geweest om de meer dan 28.000 Post-Its aan te brengen. Bij deze willen we ze graag een warm hart toedragen, deze toewijding was fantastisch om mee te maken! EDIT 21-12-2011: De Post-it war campagne om geld in te zamelen voor de Voedselbank Limburg-Zuid heeft gewerkt! Diverse kranten hebben de campagne opgemerkt en er ruchtbaarheid aan kunnen geven.
Kantartikel Limburgs Dagblad post-it war
Kantartikel Limburgs Dagblad
Wij hebben met Muriel Snijders van ill graff design gewerkt rondom een project met een gigantisch grote illustratie op een glasgevel van ons gebouw. Dit is uitgegroeid tot een project met grote impact op het publiek. Chapeau!
T. Goosenns - SCHUNCK
Tom Goossen
SCHUNK*
Krantartikel Zondagsnieuws
Krantartikel Zondagsnieuws

Impressie van de opbouw van de Post-it war

Het initiatief is genomen door Limburg Media, maar het ontwerp is volledig van ill graff design.
Mede door mijn AutoCAD ervaring in de bouw was het eenvoudig om de tekeningen van de glasgevel om te zetten en hierop het ontwerp uit illustrator te importeren. Hierna was het alleen nog een kwestie van een schema opstellen, post-its bestellen en opplakken. Een geweldige ervaring die ik niet snel zal vergeten!

Timelapse Post-it War Glaspaleis

Studio BePe heeft een mooie timelapse video gemaakt van de opbouw van begin tot eind. Shot voor shot heeft hij in de kou gestaan om tot dit prachtige resultaat te komen.

Meer leren over online marketing? Lees deze tips & tricks

Post-it War Glaspaleis SCHUNCK*
Post-it War Glaspaleis SCHUNCK* bespreekt deze onderwerpen:
Dit artikel is geschreven door:

Muriel Snijders

Hi! Ik heet Muriel Snijders en net als jij ben ik een ondernemer met een plan: zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt. Niet om jezelf op de borst te kloppen, maar om beter te maken wat al goed is én dit durven te benoemen. Want als je jezelf niet uitspreekt, word je ook niet uitgekozen. Door een brand te ontwikkelen dat authentiek en uniek is, waar je trots op kunt zijn en dat perfect bij je past maak ik dit duidelijk. Hiermee wil ik de klanten van mijn klanten bereiken, in hoofd, hart en ziel. Om zo ondernemer voor ondernemer de wereld mooier en gelukkiger te maken. Daar word ik namelijk gelukkig van. En jij natuurlijk ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Social media contentkalender 2023-2024

Steek je veel tijd en energie in je social media, maar merk je dat het niets oplevert?

Elke keer is het weer een uitdaging om content te verzinnen voor je social media posts. Maar onder de streep krijg je hoogstens een paar likes. En dat kan best frustrerend zijn.

Stel je eens voor dat je nooit meer zonder inspiratie zit voor je posts. Omdat je een kant-en-klaar contentplan hebt, gebaseerd op een bewezen marketingstrategie. Waarmee je waardevolle content kan bedenken in een handomdraai. Zou dat niet heerlijk zijn?
973 Shares
Pin5
Share968
Share
WhatsApp
Tweet