Meld je aan voor het gratis webinar: Verover het hart van je ideale klant

Stichting Wensulance

Website ontwerp voor goed doel

Cliënt :
Stichting Wensulance  / Bler opleidingen en dienstverlening
Jaar :

2014 – heden

Over het project

Voor de meeste mensen is het de normaalste zaak van de wereld om bij familie of vrienden op bezoek te gaan of te genieten van een dagje uit. Maar voor mensen die ernstig ziek zijn, is dit echt niet vanzelfsprekend. Met Stichting Wensulance bieden zij mensen met een ernstige en/of chronische ziekte en mensen die in hun (pre)terminale levensfase verkeren op een professionele en comfortabele manier liggend vervoer aan voor de laatste wens.

Website ontwerp voor goed doel

Elk jaar kies ik een goed doel uit dat ik als brand coach kan helpen met klantentrouw, versterking of behoud van een relatie, versterking van een merk, verbetering imago of (her)positionering… Om zo mijn steentje aan de maatschappij bij te dragen. Dit zie ik als mijn plicht als ondernemer zijnde, om zo de wereld beetje bij beetje te kunnen helpen. Want je hoeft geen groot bedrijf te hebben om verschil te maken, elk beetje helpt.

Dit jaar heb ik gekozen om voor deze Stichting een website op te zetten als goed doel, zodat zij donaties kunnen werven. Daarnaast kunnen de vrijwilligers via een afgesloten gedeelte met elkaar in contact blijven, is er een online kalender beschikbaar met alle wensritten en kan iemand zich direct aanmelden als sponsor of vrijwilliger.

Uiteraard heeft een website voor een goed doel een donatiemodule nodig. Hiervoor is een veilige koppeling opgezet die de donatie direct op de rekening van de stichting zet. Op die manier kan dit geweldige initiatief van Bler opleidingen en dienstverlening de wensen vervullen. Marigoy heeft hier eveneens aan bijgedragen door de copywriting volledig vrijblijvend te schrijven..

Website ontwerp voor goed doel
Website ontwerp voor goed doel
Website voor goed doel met smoelenboek
Stichting Wensulance - ontwerp website voor goed doel
Personal branding geeft jouw authenticiteit weer, wie jij als ondernemer bent

Ken jij de Focus Academie al?

Speciaal voor de DIY ondernemer die zelf aan de slag wil. Door middel van coaching, workshops en slimme tools ontdek je hoe je focus kan aanbrengen in je Merk en Marketing. Waardoor je een solide basis krijgt, zodat je gerichter kan mikken en aantrekkelijk wordt voor de allerbeste klanten.

Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet