Stichting Wensulance

Website ontwerp voor goed doel

Cliënt :
Stichting Wensulance  / Bler opleidingen en dienstverlening
Jaar :

2014 – heden

Over het project

Voor de meeste mensen is het de normaalste zaak van de wereld om bij familie of vrienden op bezoek te gaan of te genieten van een dagje uit. Maar voor mensen die ernstig ziek zijn, is dit echt niet vanzelfsprekend. Met Stichting Wensulance bieden zij mensen met een ernstige en/of chronische ziekte en mensen die in hun (pre)terminale levensfase verkeren op een professionele en comfortabele manier liggend vervoer aan voor de laatste wens.

Website ontwerp voor goed doel

Elk jaar kies ik een goed doel uit dat ik als brand coach kan helpen met klantentrouw, versterking of behoud van een relatie, versterking van een merk, verbetering imago of (her)positionering… Om zo mijn steentje aan de maatschappij bij te dragen. Dit zie ik als mijn plicht als ondernemer zijnde, om zo de wereld beetje bij beetje te kunnen helpen. Want je hoeft geen groot bedrijf te hebben om verschil te maken, elk beetje helpt.

Dit jaar heb ik gekozen om voor deze Stichting een website op te zetten als goed doel, zodat zij donaties kunnen werven. Daarnaast kunnen de vrijwilligers via een afgesloten gedeelte met elkaar in contact blijven, is er een online kalender beschikbaar met alle wensritten en kan iemand zich direct aanmelden als sponsor of vrijwilliger.

Uiteraard heeft een website voor een goed doel een donatiemodule nodig. Hiervoor is een veilige koppeling opgezet die de donatie direct op de rekening van de stichting zet. Op die manier kan dit geweldige initiatief van Bler opleidingen en dienstverlening de wensen vervullen. Marigoy heeft hier eveneens aan bijgedragen door de copywriting volledig vrijblijvend te schrijven..

Website ontwerp voor goed doel
Website ontwerp voor goed doel
Website voor goed doel met smoelenboek
Stichting Wensulance - ontwerp website voor goed doel
Social media contentkalender 2023-2024

Steek je veel tijd en energie in je social media, maar merk je dat het niets oplevert?

Elke keer is het weer een uitdaging om content te verzinnen voor je social media posts. Maar onder de streep krijg je hoogstens een paar likes. En dat kan best frustrerend zijn.

Stel je eens voor dat je nooit meer zonder inspiratie zit voor je posts. Omdat je een kant-en-klaar contentplan hebt, gebaseerd op een bewezen marketingstrategie. Waarmee je waardevolle content kan bedenken in een handomdraai. Zou dat niet heerlijk zijn?
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet