Marketing advies en hulp bij online verkoop tijdens Coronacrisis

Hoe moet je zichtbaar blijven tijdens coronacrisis als ondernemer?

Nederland is in de ban van de coronavirus. Ook ill graff design merkt daar de uitwerkingen van. En ik wil ondernemers helpen om zichtbaarheid te blijven tijdens de coronacrisis. Daarom gaan mijn dreamteam aan experts en ik digitaal full speed ahead. Door alle getroffen ondernemers te helpen top-of-mind te blijven bij je doelgroep. Maar ook oplossingen te bedenken, waardoor je alsnog je omzet kan blijven draaien.

Voor jou als ondernemer is in deze spannende tijd communicatie, zowel intern als extern, uiteraard cruciaal. Als brand coach en communicatie expert weet ik dat als geen ander. Zowel online als fysiek staan bedrijven voor grote uitdagingen. Daarom is online zichtbaarheid tijdens de coronacrisis enorm belangrijk.

Vooral wanneer je in de beauty industrie, horeca of evenementen business zit. In deze sector deelt de coronacrisis rake klappen uit. Laat mij jou helpen die klappen ietwat te verzachten.

Tijdens deze coronacrisis en de talloze lockdowns denk ik graag met je mee in de vorm van gratis sparringsessies of marketing- en communicatieadvies. Maar ook om nieuwe diensten te bedenken of producten, waardoor je bedrijf kan blijven draaien.
Daarnaast heb ik ook diverse tips in een blog samengevat over Waarom je tijdens COVID-19 niet moet bezuinigen op marketing en sales.

Dus als je ondersteuning nodig hebt  en je weet even niet waar je het moet zoeken? Neem dan contact met mij op. Zo kunnen we als ondernemers goed voor elkaar zorgen. Want samen staan we sterker!

Veel liefs, sterkte en goede moed,

Muriel Snijders

P.S. Enkele tips voor de horeca en de beauty industrie heb ik hieronder al opgesteld. Deze zichtbaar blijven tijdens coronacrisis tips worden mee en mee verder aangevuld.

Nog even een huishoudelijke mededeling:

Trainingen geef ik digitaal (ik op mijn pc en jij op die van jou). En afspraken kunnen per telefoon doorgaan of als een videocall via Teams, Whatsapp beeldbellen of Zoom.

Zowel blog of social media posts, mailings of aanpassingen op je website in verband met communicatie over het coronavirus krijgen deze maand sowieso voorrang. Alle andere projecten schuif ik door. Zodat ondernemers die getroffen zijn door de coronacrisis gewoon door kunnen gaan met waar ze goed in zijn.

De beauty industrie is getroffen door sluiting ivm het coronavirus. Tips om toch goed zichtbaar te blijven

Zichtbaar blijven tijdens coronacrisis voor de beauty industrie

Als ondernemer in de beauty industrie word je nu hard geraakt. Massages mogen niet worden gegeven, je kunt geen make-up verzorgen voor een bruiloft die is afgezegd en een trip naar de kapper zit er ook niet meer in.

Wat kun je dan doen als ondernemer om toch nog in the picture te blijven en omzet te draaien?

Zichtbaar blijven tijdens de coronacrisis voor horeca ondernemers.

Zichtbaar blijven tijdens coronacrisis voor horeca ondernemers

Ook als horeca ondernemer heb je het niet makkelijk, zeker tijdens dit heerlijke terrassenweer. 

Misschien kun je al sommige van de bovenstaande tips gebruiken. Hiernaast heb ik nog enkele mogelijkheden voor je op de kaart gezet. (See what I did there?)

Hoe moet je zichtbaar blijven tijdens coronacrisis als ondernemer? Hoe moet je zichtbaar blijven tijdens coronacrisis als ondernemer?
Hoe moet je zichtbaar blijven tijdens coronacrisis als ondernemer? bespreekt deze onderwerpen:
Dit artikel is geschreven door:

Muriel Snijders

Hi! Ik heet Muriel Snijders en net als jij ben ik een ondernemer met een plan: zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt. Niet om jezelf op de borst te kloppen, maar om beter te maken wat al goed is én dit durven te benoemen. Want als je jezelf niet uitspreekt, word je ook niet uitgekozen. Door een brand te ontwikkelen dat authentiek en uniek is, waar je trots op kunt zijn en dat perfect bij je past maak ik dit duidelijk. Hiermee wil ik de klanten van mijn klanten bereiken, in hoofd, hart en ziel. Om zo ondernemer voor ondernemer de wereld mooier en gelukkiger te maken. Daar word ik namelijk gelukkig van. En jij natuurlijk ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Social media contentkalender 2023-2024

Steek je veel tijd en energie in je social media, maar merk je dat het niets oplevert?

Elke keer is het weer een uitdaging om content te verzinnen voor je social media posts. Maar onder de streep krijg je hoogstens een paar likes. En dat kan best frustrerend zijn.

Stel je eens voor dat je nooit meer zonder inspiratie zit voor je posts. Omdat je een kant-en-klaar contentplan hebt, gebaseerd op een bewezen marketingstrategie. Waarmee je waardevolle content kan bedenken in een handomdraai. Zou dat niet heerlijk zijn?
15 Shares
Pin13
Share2
Share
WhatsApp
Tweet