Marketing advies en hulp bij online verkoop tijdens Coronacrisis

Marketing advies en hulp bij online verkoop tijdens Coronacrisis

Nederland is in de ban van de Corona crisis. Ook ill graff design heeft daar vanzelfsprekend mee te maken. Maar mijn dreamteam aan experts en ik gaan digitaal full speed door om alle ondernemers te helpen die hierdoor getroffen worden.

Voor jou als ondernemer is in deze spannende tijd communicatie, zowel intern als extern, uiteraard cruciaal. Als brand coach en communicatie expert weet ik dat als geen ander. Zowel online als fysiek staan bedrijven voor grote uitdagingen.

Ben je dus op zoek naar teksten, beelden, middelen, communicatieadvies of antwoorden op andere communicatievraagstukken, laat het mij weten. Ik denk graag met je mee, ook om nieuwe diensten te bedenken (vooral wanneer je in de beauty industrie, horeca of evenementen business zit!)

Neem contact met mij op en plan direct een belafspraak in mijn agenda.
Laten we goed voor elkaar zorgen, want samen staan we sterker!


Lieve groet,

Muriel Snijders

P.S. Enkele tips voor de horeca en de beauty industrie heb ik hieronder al opgesteld. Deze worden mee en mee verder aangevuld.

Nog even een huishoudelijke mededeling:

Trainingen geef ik digitaal (ik op mijn pc en jij op die van jou) en afspraken kunnen per telefoon doorgaan of als een videocall via Skype/Whatsapp/Zoom.

Zowel blog of social media posts, mailings of aanpassingen op de website in verband met communicatie over Corona krijgen deze maand voorrang. Zodat ondernemers zoals jij gewoon door kunnen gaan met waar je goed in bent.

De rest van de projecten lopen gewoon door zoals je van mij gewend bent. 😉

tips voor beauty industrie tijdens Coronacrisis

Praktische tips voor de beauty industrie

Als ondernemer in de beauty industrie word je nu hard geraakt. Massages mogen niet worden gegeven, je kunt geen make-up verzorgen voor een bruiloft die is afgezegd en een trip naar de kapper zit er ook niet meer in.

Wat kun je dan doen als ondernemer om toch nog in the picture te blijven en omzet te draaien?

Praktische tips voor horeca ondernemers tijdens de Coronacrisis

Praktische tips voor horeca ondernemers

Ook als horeca ondernemer heb je het niet makkelijk, zeker tijdens dit heerlijke terrassenweer. 

Misschien kun je al sommige van de bovenstaande tips gebruiken. Hiernaast heb ik nog enkele mogelijkheden voor je op de kaart gezet. (See what I did there?)

Marketing advies en hulp bij online verkoop tijdens Coronacrisis Marketing advies en hulp bij online verkoop tijdens Coronacrisis
Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Doe mee met het gesprek, deel jouw mening. Ik hoor graag van je wat je van dit artikel vond.

Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet